Nya cellgifterna

Hej alla fina !

Ja i tisdag var det äntligen dax , då fick jag min första dos av de nya cellgifter som vi hoppas ska orka bromsa min cancer . I fem timmar fick jag ligga i Karlstad medans två stora påsar med cellgifter pumpades in i min kropp.. just då känner man inte så mycket.  Biverkningarna kommer alltid efteråt , som idag började illamåendet ordentligt å ben värken börjar komma .. så himla tråkigt att behöva gå igenom det här igen . Men jag ber till Gud att dessa cellgifter fungerar för mig . Jag tar en dag i tag
et och hoppas jag inte blir allt för klen.  

Nu helgen som va laddade jag upp ordentligt med massa roligheter,  det blev många mil i Cadillacen och nya bekantskaper.  Även premiär på Uddeholmsladan blev det där Lasse Stefanz bjöd upp till dans , så himla roligt och det blev fullsatt.  Så roligt ! Många skratt blev det .

Man får vara glad för allt man orkar med , det gör att såna här dagar när man inte har nån ork å bara är illamående.  Gör det lite ljusare att tänka tillbax på allt kul man gjort . Ester har oxå varit hemma denna vecka då febern är på besök,  hoppas verkligen den är borta imorgon. Å att hon inte smittar mig . Nu får det räcka med sjukligheter, nu vill jag bara ha sommar å värme . Å en vecka kvar innan älskade piga går på sitt efterlängtade sommarlov . 

Men som sagt de nya cellgifterna ska jag få sen en gång till 28juni . Så kanske i mitten av juli kan vi se om det ger resultat.  Som ni ser på bilden nedan med graf   är proverna på min cancer . Så högt som den är nu har den aldrig varit.  Här kan man oxå se hur fort den växt sen Uppsala för drygt en månad sen . Helt sjukt! Jävla äckliga cancer.   Nej nu håller vi alla tummar å tår att vi orkar bromsa detta!
Ta hand om er!
Många kramar 
Linda❤