Nya tag , nu taggar jag inför OP

Hej alla ni!

Ja som vissa redan vet så händer det ganska mkt omkring mig just nu, iaf ni som följer mig på Instagram & fb. 
Men jag tänkte jag tar allt här från början. 
Förra fredagen fick jag alltså sån kraftig värk i bak i ryggen att smärtan blev olidlig.  Jag har haft känning bak i ryggen några veckor men inget jag tänkt på så, för man går på cellgifter å så. Så är man ganska mör å öm i kroppen . Men som sagt fredag kvällen då var det hemskt,  vid 02 natt till lördag orkade jag inte längre. Jag började spy av mina smärtor och det blev ambulans ner till CSK.  Ambulanspersonalen var snabba att ge mig morfin intravenöst via min venport så resan ner till CSK skulle va genomförbart  . Jag blev inlagd direkt på avd14 där de fick fortsätta ge mig morfin intravenöst.  Vi försökte med tabletter men det gick inte alls spydde upp allt som jag fick i mig. De tog en massa prover å allt såg bra ut. Ingen kunde förstå vad som var fel.  Vid 15 bestämdes det att göra en röngten över buken.  Där vi då fick se att cancern har spridit sig . I januari gjordes en röngten där vi såg metastaser i bukhinnan.  Men nu har det spridit sig till bukväggarna och höger urinledare är full i metastaser.  Därav min smärta ! Ni som vet eller har haft njursten , vet smärtan när det tränger å urinet har svårt att komma fram .kan ju tänka er nu när jag hade total stopp. Inget urin från höger njure kunde ta sig ut. Så söndag fm hade de äntligen tid att sätta en njurkateter (Nefrostomi) . 
Men nu frågan alla ställer frågar sig hur är det möjligt  ? Hur kunde cancern fortsätta växa å sprida sig trots cellgifter? Hur kan mina värden se bra ut? Ja många frågor som vi aldrig kommer få svar på .  Det bestämdes ett möte onsdag 20/4 mellan min läkare på CSK och Akademiska för att diskutera nästa steg ,vad hur gör vi. 

Så väntan på samtalet igår var jobbig.  Men tillslut sent på EM ringde min läkare med två olika alternativ . Ett att börja med ny sorts molekylbehandling . Andra alternativet som även de & akademiska tyckte va bäst för mig är att göra en ny operation . Jag hôll med dom , jag känner det oxå att operation är det bästa.  Dels att när de öppnar upp kan de se allt så mkt bättre och förhoppningsvis kunna ta bort som har med cancer att göra.  Men det vet ju förstås inte .de kan lika gärna bara öppna å se att det är för mkt ,då stänger de igen och jag får börja med den nya behandlingen som just kommit ut . Molekylbehandling.  
De hoppas på att få en tid till mig så snart som möjligt. 
Så då var det dax igen tillbax det där Uppsala 😏 Nu bara väntar jag på att de ringer snart å ger mig ett datum till operationen som jag helst skulle vilja ha fått gjort igår . 

Men som sagt jag är redo! Jag är taggad nu vill jag bort med skiten . Hemska jävla sjukdom! Kunde allt inte bara fått varit bra nu..
Men dagarna går å jag mår bra ingen smärta alls, bara lite öm å så vid katetern.  Jag har nu levt med påsen lite mer en vecka å tycker det funkar fint! . Ovant bara 😅  men har hittat på egna lösningar på hur jag kan ha påsen på ett smidigt sätt ,så jag kan leva som vanligt ändå.  Förhoppningsvis orkar jag bugga på lördag när bästa Streaplers bjuder upp till dans i Forshaga 💃  

Långfredagens bilrunda blev av som planerat , är en sån härlig känsla att få komma ut med Cadillacen å träffa se alla härliga människor.  Å vi blev ett stort gäng som luftade på våra bilar & mopeder 🤩😍 . TACK alla ni för det . 

Nu njuter jag av det härliga vädret å längtar tills lördag när piga kommer hem & det blir ut på dansgolvet!

Ta hand om er !
Kramar Linda ❤