Onsdag 31 Mars

Hej !
Inatt blev det inte många timmar sömn, ömmande arm å alla tankar som snurrar,trots sömntablett 😴 så får passa på å vila när Ester är i skolan 
Ja igår fick jag komma ner till kvinnokliniken igen,  de satte en picc-line och ja det var lite äckligt faktiskt en liten tunn slang som går ifrån överarmen in genom blodkärlen mot hjärtat.  Fick lokalbedövning men tyckte det kändes lite iaf .  Men nu sitter den där å hoppas den lilla smärtan jag känner runt om kommer att försvinna så småningom .  Det som är bra med den är att de slipper sticka sönder mig sen då de kommer ta prover därifrån å även sen kommer cellgifterna gå igenom där. 
Efter det besöket fick jag komma in till min kontaktsköterska för mer prover och lite samtal . Å precis innan jag kom in till henne ringde de till avdelningen från Uppsala.  Så läkaren kom oxå in å ville prata å lyssna på lungorna å hjärtat. Det lät fint sa hon. 
Sen ändrade hon sitt ansiktsuttryck å började berätta vad Uppsala hade att säga .  
De hade en tid åt mig för operation,  13 April ska jag få komma dit . Och tyvärr sa hon så kommer dom att operera bort allt,  alltså bägge äggstockarna + livmodern och en bit av tjocktarmen .  Just då blev allt så mycket jobbigare ,  både jag å Sofia kände att luften gick ur oss, vi grät å kramades. 
Och så kommer nästa läkare in och börjar prata om stomi, då de i Uppsala ville att det skulle vara märkt på magen om vart de ska sätta den... å det kändes som en fis i rymden att få veta att man ska få stomipåse. 
Men att få det beskedet när man är 31 år att jag aldrig mer kan få barn,  gjorde/Gör betydligt mycket ondare än nåt annat . Ja jag vet alla tycker/säger ja men det är ju bra att de tar allt å du har ju bästa Ester . Såklart hade det varit betydligt jobbigare om ester inte hade funnits . Men ändå det gör ont . Å jag vill inte höra annat, blir bara så irriterad.  Ingen annan kan sätta sig in i det om hur det känns . När de tar bort allt för att vara säkra på att det inte kommer tillbax . Men ja såklart jag vill att de ska få bort allt dåligt . 
Nu ska jag bara bygga på att bli starkare å det här kommer jag klara , Ester behöver ju mamma ❤ 
 
Nu ser vi framemot långfredan då vi ska ut mä Cadillacen på en påskrunda här hemma på byn . Kommer bli så roligt å vi hoppas på fint väder och härlig stämning .
 
Ta hand om er , Kram Linda ❤